VIII Setmana per a la igualtat de gènere

//VIII Setmana per a la igualtat de gènere

VIII Setmana per a la igualtat de gènere

La Biblioteca d’Avinyó ens va convidar a participar a la xerrada que es va fer el passat dia 1 de març, nosaltres evidentment ens va satisfer la idea.

Es tractava que tres dones del poble presentessin la seva pròpia història i del nostre imaginari: dones lluitadores i valentes de l’àmbit quotidià, professionals, de l’esport, etc… i els vam fer un petit homenatge.

Per part nostra va participar la nostra resident  Lolita Ferrer, la qual va explicar la seva predisposició i afició a  la natació. Un fet que la va caracteritzar i que va heretar del seu pare. És una dona perseverant i va aprofitar la trobada per demanar a la regidora d’esports que també intervenia a l’acte, una cadira per  a discapacitats per poder instal·lar-la a la piscina municipal. Ella mateixa ja va suposar que els nostres residents gaudirien d’aquesta millora. Cal tenir en compte que en les darreres eleccions municipals ja ho va demanar a tots els alcaldables, perquè com hem dit és una lluitadora.

Agraïm des d’aquí  haver  compartit una estona de tertúlia i bon veïnatge i, esperem noves activitats per poder mantenir-nos com a part activa de la comunitat.

2019-03-06T18:19:02+00:00 6 març, 2019|Notícies|

Notícies relacionades