Sant Jordi 2021

//Sant Jordi 2021

Sant Jordi 2021

El passat divendres 23 d’abril, a la Residència Relat d’Avinyó, vam celebrar Sant Jordi. Ja vam començar a preparar-lo uns dies abans als nostres tallers de manualitats, pels diversos sectors de la residència, on tothom va poder col·laborar en l’elaboració de roses de paper que el dia de Sant Jordi tots portàvem amb una agulla.

També, uns dies abans de la diada, se’ns va convidar a participar a la creació d’un conte col·laboratiu i comunitari amb diverses entitats del poble. Amb moltes ganes ens vam afegir a la proposta i, amb alguns dels residents, vam redactar el final del conte “Un sant Jordi diferent” i pintar una il·lustració per aquest.

Pel que fa al dia de Sant Jordi, la celebració va consistir en un recital de poesia, per part dels nostres residents, amb poemes de la Felícia Fuster, escriptora de la qual aquest any s’ha celebrat el seu centenari. Unes quantes treballadores també van fer la lectura del conte esmentat anteriorment “Un Sant Jordi diferent”.

Finalment, tot escoltant unes sardanes, vam repartir les roses i els punts de llibre que ens van fer arribar els nens i nenes de l’Aula Socioeducativa d’Avinyó. I així va ser com vam gaudir d’una magnífica diada i d’un dia esplèndid!

2021-04-30T08:14:12+00:00 30 abril, 2021|Notícies|

Notícies relacionades