Projecte intergeneracional

//Projecte intergeneracional

Projecte intergeneracional

Aquest dimecres, a la Residència Relat, vam posar fi al projecte intergeneracional d’aquest curs 2018-2019 amb els nens i nenes de 5è de l’escola Barnola d’Avinyó (al Bages). Durant aquest temps hem realitzat una trobada mensual en cada una de les quals s’han realitzat activitat diverses. A la primera sessió l’objectiu era que els nens i nenes i els nostres residents es coneguessin, per això vam distribuir als participants en grups i realitzar dinàmiques dirigides a aquesta finalitat.

Vam continuar al projecte amb una visita guiada per la residència en la qual vam ensenyar als nens i nenes el gimnàs, la sala d’activitats, la cuina, la perruqueria, el menjador, la sala d’estar… I els nens i nenes també ens van gravar un vídeo per tal de mostrar-nos, amb la visualització d’aquest, els espais de què disposen a l’escola i explicar-nos el seu dia a dia al centre.

Més endavant algunes de les sessions que vam realitzar van girar entorn el tema dels refranys i les dites populars i en una altra ocasió també vam sortir a l’exterior amb els nens i nenes perquè poguessin practicar alguns jocs de l’època dels nostres residents com la corda, la xarranca o els patacons.

Finalment, a l’última sessió del projecte d’aquest any, entre tots vam preparar-nos pintxos de fruita amb xocolata fosa per tal d’acomiadar-nos. A més, els nens i nenes van portar regals, elaborats per ells mateixos, pels  residents que al llarg del curs han participat a l’activitat.

 

2019-06-07T14:17:55+00:00 7 juny, 2019|Notícies|

Notícies relacionades