Informació sobre el certificat COVID

//Informació sobre el certificat COVID

Informació sobre el certificat COVID

A partir d’avui divendres dia 3 de desembre, entra en vigor l’obligatorietat de presentar el certificat COVID per entrar a la residència:
El Certificat COVID-19 es pot obtenir a través de la Meva Salut (https://catsalut.gencat.cat/…/serveis…/la-meva-salut/); el més recomanable és descarregar-lo en un dispositiu mòbil per tal de mostrar-lo abans d’accedir a la Residència Relat o bé es pot mostrar en paper si es porta imprès.
El Certificat COVID-19 ha d’acreditar alguna de les circumstàncies següents:
1. Que a la persona titular se li ha administrat la pauta vacunal completa contra la COVID-19 d’alguna de les vacunes autoritzades (certificat de vacunació).
2. Que la persona titular disposa d’una prova diagnòstica negativa en relació amb la COVID-19 realitzada en les últimes 72 hores en el cas de les proves RT-PCR, i en les últimes 48 hores en el cas dels tests d’antígens(certificat de prova diagnòstica).
3. Que la persona titular s’ha recuperat de la COVID-19 en els darrers sis mesos després d’un resultat positiu obtingut mitjançant una prova diagnòstica considerada vàlida per l’autoritat competent (certificat de recuperació).
2021-12-03T10:34:04+00:00 3 desembre, 2021|Notícies|

Notícies relacionades