Festes de Nadal de la Residència Relat

//Festes de Nadal de la Residència Relat

Festes de Nadal de la Residència Relat

Com cada any, a la Residència Relat d’Avinyó, aquestes darreres setmanes hem celebrat les festes de Nadal amb activitats diverses. Vam començar a principis del mes de desembre decorant la residència per l’ocasió, amb l’ajuda dels nostres residents i de tots els professionals del centre. També als tallers de manualitats vam posar-nos per feina amb les felicitacions de Nadal, per regalar a les nostres famílies i amics, així com també alguns obsequis nadelencs per a col·laborar, juntament amb una llumineta, amb la Marató de TV3 d’enguany.

A mitjans del mes de desembre vam rebre la visita dels nens i nenes de l’IE Barnola que ens van sorprendre amb un bonic concert de Nadal. I així nosaltres també ens vam animar a realitzar algunes cantades de Nadales al centre i la nostra coral, la Coral·lina, dirigida per en Jordi Vilar, també va iniciar els seus assajos pel concert de Nadal.

 

També vam gaudir d’activitats com el bingo, que és tot un èxit de participació, amb premis especials per aquestes festes i de la Tómbola de Nadal, que sempre toca i arriba a tots els racons de la residència amb la música ambulant que l’acompanya!

A la Residència Relat també hem celebrat les festes tradicionals. Així que vam cagar el tió i, a la nit de Nadal, també va passar el pare noel a deixar-nos bombons dins als mitjons. Per cap d’any, vam fer les campanades amb el raïm, vam obrir el cotilló i ens vam fer fotos amb un fantàstic photocall que ens va dissenyar la nostra companya Mariana.

El dia 5 de gener, vam rebre la visita de SSMM els Reis Mags, al matí ens van fer l’entrega dels regals i a la tarda ens van repartir alguns caramels abans d’anar a la cavalcada del poble.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Per posar fi a les festes, aquesta setmana hem fet el concert d’any nou amb la Coral·lina, en aquesta ocasió dirigida per en Jordi Vilar juntament amb la seva família.

Finalment, volem agrair a tots i totes aquells que heu fet possible que tots plegats poguéssim gaudir tantíssim d’aquestes festes. Desitgem que hagueu passat unes molt bones festes i que tingueu un molt bon any 2023, ple de salut i felicitat!

 

2023-01-13T09:58:49+00:00 13 gener, 2023|Notícies|

Notícies relacionades