Festes de Nadal a la Residència Relat

//Festes de Nadal a la Residència Relat

Festes de Nadal a la Residència Relat

Com cada any durant les festes de Nadal, a la Residència Relat d’Avinyó, s’han portat a terme diverses activitats per tal de celebrar-les i crear un ambient festiu al centre. A més s’ha decorat al centre amb motius nadalencs, realitzat postals de Nadal… També s’ha sortejat una panera i realitzat adorns nadalencs, amb la intenció de recollir diners per donar a La Marató de TV3.

Els nens i nenes de 2n i 3r de l’IE Barnola, com cada any, ens van venir a realitzar un cantada de nadales a la residència.  I, com a novetat d’enguany, van venir també els nenes i nenes del grup de catequesi d’Avinyó a fer-nos una representació  teatral d’ Els Pastorets.

Aquest any vam reprendre l’actuació dels grups de Ball en Línia d’aquí Avinyó, que van venir a fer-nos una demostració dels diferents balls que realitzen, vestits amb complements nadalencs.

Per seguir la tradició, vam organitzar diverses cantades de Nadales al centre amb la col·laboració del Jordi Vilar, director de “La Coral·lina, el grup coral del nostre centre, i de l’Esteve Badia, qui també ha col·laborat en la decoració nadalenca del centre.

Durant aquestes festes, també hem pogut gaudir de les actuacions musical del Jordi Moncayo i d’en Chus, que ens van fer passar una molt bona tarda amb la música dels nostres temps, cantant i ballant.

   

En motiu de les festes de Nadal, a l’activitat del bingo hi ha hagut premis especials (neules, torrons, flors de Nadal…) i a la Tómbola de Nadal es va repartir xocolata desfeta a tots als residents i molts altres premis!

  

També vam seguir les tradicions del Caga Tió, que aquest any va cagar mitjons, colònia i gel de bany per a tothom. Vam obrir el cotilló i fer les campanades, per cap d’any. I, per posar fi a les festes, vam rebre la visita de SSMM els Reis Mags, que van omplir la residència de màgia, il·lusió, caramels i regals per a tots els nostres residents!

  

I, per acabar, només ens queda agrair a totes les persones, nens i nenes, famílies, amics, que heu participat / col·laborat en fer possible la realització de totes aquestes activitats a la nostra residència. Us estem molt agraïts perquè entre tots i totes hem aconseguit que, un any més, els nostres residents hagin gaudit i sentit el caliu de les festes de Nadal.

Finalment, tot l’equip de la Residència Relat us desitja un molt bon any 2024!

2024-01-17T13:06:23+00:00 17 gener, 2024|Notícies|

Notícies relacionades