Festa Major. Dia de les Famílies.

//Festa Major. Dia de les Famílies.

Festa Major. Dia de les Famílies.

El passat dissabte dia 16 de setembre, a la Residència Relat, en el marc de la Festa Major del poble d’Avinyó, vam celebrar el Dia de les Famílies d’enguany.

En aquesta ocasió, després del discurs de benvinguda per part de la direcció del centre, vam inaugurar la celebració amb el grup de xaranga Buidant la Bota. Així que, només començar, ja es respirava un molt bon ambient de Festa Major! I just després de la xaranga, durant tota la tarda, vam tenir sessió dj!

Mentre gaudíem de la música, vam fer un magnífic berenar amb immillorable companyia, la dels nostres usuaris i usuàries, famílies, treballadors, amics… La celebració va ser tot un èxit de participació! Aprofitem per agrair, a tots i totes els qui vàreu venir, la vostra assistència ja que sense vosaltres no hauríem aconseguit que aquest dia fos tan inoblidable.

Agraïm també, especialment a la Mariana i a la Maite, juntament amb la seva família i altres treballadors/es del centre, usuaris i usuàries… la seva implicació en la decoració i l’organització de la festa, que va ser espectacular!

Desitgem que tothom gaudís de la festa tant com nosaltres. Moltes gràcies i fins a la propera!

 

 

2023-09-22T17:05:39+00:00 22 setembre, 2023|Notícies|

Notícies relacionades