Estrenem Instagram!

//Estrenem Instagram!

Estrenem Instagram!

La Residència Relat d’Avinyó Instagram @residenciarelat

Les xarxes socials són un bon canal de comunicació amb les famílies de les persones usuàries, i per aquest motiu a la Residència Relat d’Avinyó hem creat un compte d’instagram @residenciarelat per tenir un canal més per empatitzar amb els / les familiars, ja que és una bona manera perquè vegin les activitats que fem.

Aquest instagram de la Residència Relat d’Avinyó, és un canal de difusió més proper i sincer. Instagram és una xarxa social especialitzada, per compartir imatges i vídeos. Es descriuen activitats de manera habitual, i aquests dies, doncs encara més per a poder informar de com estem, etc…

La Residència Relat ofereix un servei d’acollida i atenció integral a la gent gran tenint en compte els seus valors, preferències i història de vida, amb l’objectiu de garantir un servei personalitzat i de qualitat.

La residència està ubicada a Avinyó (Bages), una població molt tranquil·la i envoltada de natura, a 24 km de Manresa i 30 km de Vic, ben comunicada per la C25 (Eix transversal).

A la residència, disposem de places privades i públiques com a centre col·laborador del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies

Us animem a seguir-nos!!

 

2022-11-25T10:10:05+00:00 25 novembre, 2022|Notícies|

Notícies relacionades