Comunicació amb les famílies

//Comunicació amb les famílies

Comunicació amb les famílies

Us volem comunicar que a la Residència Relat estem portant a terme diverses actuacions per tal de promoure, el màxim possible, el contacte a distància dels residents amb les seves famílies.  Evidentment, cada dia rebem moltes trucades dirigides als residents i moltes d’elles també dirigides als professionals per tal de donar-nos suport en moments com aquests. Des d’aquí us agraïm, una vegada més, totes aquestes mostres de confiança i suport que ens heu fet arribar. Moltes gràcies a tots i totes!

Una de les actuacions de contacte és la publicació diària de fotos a la nostra pàgina de Facebook on s’intenta mostrar com és el dia a dia al centre i les activitats que contínuament s’ofereixen als residents per tal que puguin ocupar el seu temps lliure amb propostes lúdiques per tal que gaudeixin del dia a dia, malgrat la situació actual.

Una altra d’aquestes actuacions són les vídeo trucades que s’estan realitzant a les famílies per tal d’escurçar, tant com sigui possible, aquesta distància que hem de mantenir mentre duri el confinament. Intentem realitzar tantes trucades com podem, per tal d’arribar a tots els residents i al màxim de membres de cada família. Des d’aquí també ens volem disculpar per si no arribem a contactar amb vosaltres tant sovint com ens agradaria.

Aquesta setmana també hem posat a la vostra disposició l’adreça electrònica inforelat@peremata.com  on ens podeu fer arribar missatges, dibuixos, fotografies, vídeos, etc. per als nostres residents i nosaltres ens encarregarem de què els hi arribi.

Aprofitem per informar-vos de què per ara no hi ha cap cas de Covid-19 al nostre centre i que tant residents com professionals estem bé. Tot i així, per tal de mantenir aquesta situació, estem prenent totes les mesures, cada vegades més estrictes, que ens van arribant del departament.

Per últim, l’equip de la Relat, volem expressar tot els nostre agraïment i suport a tothom qui està ajudant, d’una manera o altra, en la lluita per a vèncer el Covid-19 i, en especial, al personal sanitari i als companys/es de professió en residències de gent gran.

2020-04-03T11:59:57+00:00 2 abril, 2020|Notícies|

Notícies relacionades