Celebració del Carnestoltes a la Relat

//Celebració del Carnestoltes a la Relat

Celebració del Carnestoltes a la Relat

El passat divendres dia 28 de febrer a la Residència Relat d’Avinyó, a la comarca del Bages, vam celebrar el carnestoltes.

Durant unes setmanes a l’activitat de manualitats, els residents van elaborar les màscares amb què ens vam vestir durant la celebració juntament amb barrets, corbates i d’altres complements ben vistosos. A més, també vam dissenyar un photocall amb el qual ens vam fer fotos per tal de recordar aquest dia i mostrar com anàvem vestits.

Fa aproximadament un any al centre es va iniciar l’activitat de teatre, una activitat amb una periodicitat setmanal en què, amb propostes ben diverses, es treballen diferents habilitats i aptituds de les persones que es dediquen a aquesta professió.

Aleshores, durant aquesta activitat, amb els residents que hi participen, es va preparar una petita representació coreogràfica amb la cançó de Piel Canela. En l’actuació, dos residents feien de Los Panchos, ben vestits i amb una guitarra; una altra resident, interpretava a l’Eydie Gorme, amb flors als cabells i un vestit ben elegant, i, mentrestant, al voltant, els altres participants cantaven i representaven la coreografia que havien assajat.

L’actuació va ser tot un èxit, fins i tot molts dels espectadors es van animar a cantar i a intentar seguir la coreografia de la cançó, creant un ambient ben festiu per tal de continuar la celebració amb un magnífic karaoke. Així que, en motiu del carnestoltes, vam passar un matí ben entretingut i ens ho vam passar d’allò més bé!

2020-03-06T18:01:40+00:00 6 març, 2020|Notícies|

Notícies relacionades