17è Aniversari Residència Relat

//17è Aniversari Residència Relat

17è Aniversari Residència Relat

Aquest mes de juliol hem celebrat els 17 anys de la nostra residència, la Residència Relat d’Avinyó. Per fer-ho, del 10 al 14 de juliol, vam decorar el centre i realizar diverses activitats especials per celebrar-ho!

Vam començar el dilluns amb la gimnàstica matinal al jardí, on aquesta vegada hi vam incloure alguns exercicis d’aigua per refrescar-nos i combatre d’aquesta manera la calor d’aquests dies al mateix temps que ens ho passàvem d’allò més bé.

El dimarts, vam mantenir l’activitat estrella de la residència, el bingo! En motiu del 17è aniversari, els premis van ser especials i els guanyadors/es  van emportar-se unes paneretes amb productes d’higiene i flors artificials.

 

L’endemà al matí, vam fer un taller de plantes aromàtiques on vam fer alguns rams de lavanda i bossetes d’olor amb farigola. I a la tarda, enmig d’un ambient de temàtica hawaiana vam fer una tarda de gelats i còctels.

   

El dijous, vam tenir la magnífica actuació d’en Jordí Moncayo qui sap com fer-nos passar una tarda ben entretinguda, gaudint de la música que més ens agrada i del ball.

  

I, el divendres, just abans del dinar especial d’aniversari, vam tenir  l’actuació musical de l’Albert Show! Amb ell vam posar fi a la setmana de celebració dels 17 anys de la residència i gaudir d’un matí amb molt bon ambient fora al jardí!

     

2023-07-26T16:55:35+00:00 26 juliol, 2023|Notícies|

Notícies relacionades