14è Aniversari Residència Relat

//14è Aniversari Residència Relat

14è Aniversari Residència Relat

El passat mes de juliol vam celebrar el 14è aniversari de la Residència Relat d’Avinyó (a la comarca del Bages). Aquest any les activitats realitzades per a celebrar aquest aniversari s’han hagut d’adequar a la situació actual de confinament, de manera que ens permetessin seguir respectant les normes de prevenció però al mateix temps donessin un aire festiu al centre.

Aleshores la primera activitat va consistir en un vermut, que per tal de poder compartir-lo amb alguns dels companys/es de la residència, mantenint les distàncies entre usuaris i usuàries, es va realitzar paral·lelament en diferents ubicacions. Després del vermut, dinar especial amb pastís d’aniversari.

L’endemà del vermut, va tenir lloc la 1a tómbola ambulant de la Relat. L’activitat va agradar tant als nostres residents que a dia d’avui ja hem realitzat la 2a edició. I per què va agradar tant? Doncs perquè la tómbola, a diferència d’altres sortejos, sempre toca!

Finalment, per l’últim dia de celebració, vam organitzar un berenar especial amb orxata i melindros. També vam posar música als diferents espais del centre i així tothom qui s’hi va animar va poder cantar i seguir el ritme!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2020-08-14T14:09:23+00:00 14 agost, 2020|Notícies|

Notícies relacionades