13è aniversari Residència Relat

//13è aniversari Residència Relat

13è aniversari Residència Relat

Aquest mes de juliol hem celebrat el 13è aniversari de la Residència Relat. Per tal de celebrar-ho, durant la setmana del 15 al 21 de juliol, residents, famílies, amics i treballadors del centre vam poder gaudir de les diferents activitats que es van organitzar.

El dilluns com sempre els nostres residents van poder participar al bingo però, en aquesta ocasió, amb la possibilitat de què els toqués un premi especial. Els guanyadors de les línies es van emportar una capsa de bombons i els dels bingos una panera amb varis productes de menjar.

El dimarts vam tenir la fantàstica actuació dels Nessun Dorma, un grup musical d’àries que destaca per la seva elegància i distinció.

El dimecres es va realitzar una projecció de fotos de les diferents activitats i moments viscuts durant aquest últim any a la Residència Relat. Vam poder reviure la sortida a Vilanova i la Geltrú, la visita del Reis Mags, la Gala dels Òscars i molts més moments inoblidables.

El dijous ens vam ben atipar al jardí del centre amb un sopar a la fresca. Residents i treballadors vam gaudir d’una magnífica vetllada amb cigrons, botifarra, croquetes, patates, calamars… i de postres, copa de gelat!

El divendres els de Ca l’Arola ens van fer passar una tarda ben entretinguda amb la seva espectacular actuació, amb acudits i imitant a diferents artistes reconeguts per a tots i totes.

Finalment, el diumenge no podia faltar el pastís d’aniversari per posar fi a aquesta extraordinària setmana de celebració dels 13 anys del nostre centre. Esperem que tots i totes hagueu gaudit d’aquests dies de festa i poder compartir amb tots i totes vosaltres moltes més celebracions!

 

2019-07-26T13:44:57+00:00 26 juliol, 2019|Notícies|

Notícies relacionades