Política de Privacitat – Contacte 2019-11-06T12:20:10+00:00

La utilització dels llocs web atribueix la condició d’usuaris i implica l’acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les disposicions incloses en aquest Avís Legal en la versió publicada pel Centre Residencial del Bages, SL  el mateix moment en que l’usuari accedeix a la web. En conseqüència, l’Usuari ha de llegir atentament el present Avís Legal en cadascuna de les ocasions que proposi utilitzar la Web, ja que pot patir modificacions. Si vostè no està d’acord amb els termes exposats, no accedeixi, navegui o utilitzi el lloc web.

Sense prejudici del previst en l’indicat en cada un dels formularis de la pàgina web, quan l’usuari faciliti les seves dades de caràcter personal, està autoritzant expressament al Centre Residencial del Bages, SL  al tractament automatitzat de les seves Dades Personals per a les finalitats indicades en els mateixos formularis.

Centre Residencial del Bages, SL  podrà utilitzar la informació de caràcter personal que ens faciliti de forma dissociada (sense identificació personal) per a finalitats internes, com potser l’elaboració d’estadístiques. Així, Centre Residencial del Bages, SL  podrà recavar, emmagatzemar, o acumular determinada informació de caràcter no personal referent a l’ús dels llocs web, així com per exemple aquella informació que indiqui quina de les nostres pàgines és més popular.

Centre Residencial del Bages, SL  no recavarà informació personal sobre vostè a menys que tingui com a mínim catorze anys. Si fora menor d’aquesta edat, deurà abstenir-se de facilitar-nos informació de caràcter personal.

Centre Residencial del Bages, SL  incorporarà les dades facilitades per l’usuari en un fitxer de dades personals, amb la única finalitat de oferir-li de forma adequada els serveis sol•licitats. L’usuari podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel•lació u oposició, comunicant-ho per escrit a la adreça postal: Centre Residencial del Bages, SL. Carrer Santiago Rusiñol, 2. 08279 Avinyó o al de correu electrònic inforelat@peremata.com amb l’enunciat “Protecció de Dades” i adjuntant la fotocòpia del DNI o NIE.