Setmana de la Gent Gran

//Setmana de la Gent Gran

Setmana de la Gent Gran

A la Residència Relat d’Avinyó,  del 16 al 19 de maig, vam celebrar la Setmana de la Gent Gran.

El dimarts dia 16, vam fer l’obertura de la setmana amb una presentació de les activitats programades i un brindis amb xampany a l’hora de dinar.

Dimecres dia 17, al matí, aprofitant el dia de mercat setmanal, vam fer una sortida al poble. Vam fer un tomb per la plaça i després vam anar a fer un beure al Cafè de Baix.

 

A la tarda, com cada dimecres, bingo! Aquesta setmana, però,  hi va haver premis especials. Als guanyadors de la línia, se’ls va obsequiar amb una colònia i, als del bingo, a més d’una colònia també van obtenir un val regal per a una sessió de perruqueria.

Dijous dia 18, al matí, vam fer una plantada de flors fora al jardí, vam arreglar les jardineres on teníem flors de fora de temporada i afegir alguns tests aprofitant la plantada. També vam omplir algunes jardineres amb plantes aromàtiques.

A la tarda, havíem de fer una sortida al Parc Maragall del poble però el temps no ens ho va permetre. Així que a última hora vam decidir improvisar una sessió de massatges!

El divendres dia 19, vam poder gaudir de la visita dels nens i nenes de la llar d’infants L’Estel. Amb ells vam elaborar, conjuntament, bossetes d’olor amb plantes aromàtiques.

I, d’aquesta manera, vam posar fi a la Setmana de la Gent Gran de la Relat!

2023-06-02T08:08:39+00:00 2 junio, 2023|Noticias|

Noticias relacionadas