Les festes de Nadal a la Relat

//Les festes de Nadal a la Relat

Les festes de Nadal a la Relat

Com cada any, a la Residència Relat d’Avinyó (a la comarca del Bages), s’han portat a terme activitats diverses relacionades amb les festes de Nadal així com alguns tallers de manualitats en els quals s’han elaborat les felicitacions de Nadal d’enguany i d’altres materials per complementar la decoració nadalenca del centre.

A més, els bingos que s’han realitzat durant aquestes festes tenien premi especial pels nostres usuaris i usuàries i en una de les sessions del projecte intergeneracional, amb els nenes i nenes de 5è de l’escola Barnola, vam crear i fer intercanvi de felicitacions de Nadal.

Pel que fa als concert de Nadal d’aquest any, un d’ells ens el va oferir La Coral·lina, coral dirigida per en Jordi Vilar i formada per alguns dels nostres usuaris i usuàries i alguns nois i noies d’AMPANS. També els nens i nenes de 3r de l’escola Barnola d’Avinyó ens van oferir un concert de Nadal amb les cançons que s’havien preparat durant aquest trimestre a l’escola.

Altres actuacions de les quals hem pogut gaudir han estat, una vegada més, la de la Coral de la Gent Gran d’Avinyó, formada per la família Vilar i el grup coral del poble, i la dels Nessun Dorma, un grup d’àries d’òpera i cançons tradicionals, que actuaven per primera vegada al nostre centre i que ens van fer emocionar amb la seva senzillesa i plenitud.

Entre totes aquestes magnífiques actuacions, a la Residència Relat també hem celebrat les festes tradicionals. Vam començar amb el caga tió qui, després de la cantada de Nadales i d’uns quants cops de bastó, ens va cagar mantes i gel de bany per a tots i totes. A més, aquella mateixa nit, el Pare Noel, ens va deixar bombons dins als mitjons que teníem penjats a les portes de les habitacions del centre.

Per cap d’any també vam decorar els menjadors i uns vasos on posar el raïm per fer les campanades ja que aquell dia havent sopat va haver-hi gresca amb cava, música i cotilló. Finalment, el pas dels reis mags pel centre ha posat fi a la celebració d’aquestes festes, primer els patges reials ens van portar regals per a tots i totes i després, acompanyats pels reis mags, ens van repartir caramels per a tota la casa.

Per últim, agrair-vos a tots i totes haver fet possible la celebració d’aquestes festes tan magnífiques i entranyables. Tot i així, no us penseu pas que la festa s’acaba aquí ja que aquest proper dissabte dia 19 de gener us esperem a la Residència Relat amb l’Esbart Dansaire Manresà, no us ho podeu perdre! I seguim…

2019-01-11T15:27:25+00:00 11 enero, 2019|Noticias|

Noticias relacionadas