Jornada de portes obertes

//Jornada de portes obertes

Jornada de portes obertes

La Residència Relat d’Avinyó participa a la jornada virtual de portes obertes que s’emmarca dins de la campanya «Estem preparats, espais segurs, espais per conviure“, que l’ Associació Catalana de Recursos Assistencials (ACRA)  ha impulsat per donar a conèixer el centre entre la gent gran i familiars de persones amb dependència.

La jornada se celebrarà el proper dissabte 5 de juny, a les 11.15 h i consistirà en una visita virtual on els assistents rebran informació sobre els serveis que oferim, les mesures anti-covid que apliquem i la seva afectació en usuaris i familiars. La jornada també inclou un vídeo i un temps destinat a resoldre possibles dubtes i preguntes dels participants. Per participar en aquesta jornada us podeu inscriure a la web: https://estempreparats.cat/portes-obertes/

En aquests moments, les residències i centres de dia per a gent gran son espais segurs de convivència gràcies a la vacunació i a tots els esforços esmerçats pels recursos assistencials per tenir cura de les persones. Avui, el 98% de les residències i centres de dia per a la gent gran no tenen cap cas de COVID-19 i tenen el 95% dels residents vacunats. Malgrat aquestes xifres, els nous usuaris i els seus familiars encara no poden visitar els centres per conèixer-los de primera mà abans de l’ingrés.

 

2021-05-27T17:05:22+00:00 27 mayo, 2021|Noticias|

Noticias relacionadas