Gala dels Òscars

//Gala dels Òscars

Gala dels Òscars

El passat divendres dia 8 de març, a la Residència Relat d’Avinyó (al Bages), vam celebrar el carnestoltes amb una espectacular Gala dels Òscars. Per a la celebració, el centre es va omplir de glamur amb una catifa vermella que van trepitjar tots els nostres residents que aquell dia anaven amb les seves millors gales d’actors i actrius de Hollywood.

Durant la gala va haver-hi quatre magnífiques actuacions musicals, de quatre pel·lícules nominades, que van ser El Rey León, La Verbena de la Paloma, Mamma Mia i Sister Act. Actuacions que, unes setmanes abans, alguns dels treballadors del centre van estar preparant per a la seva posada en escena aquest dia.

Un jurat format per alguns residents, treballadors i famílies, va ser l’encarregat de decidir quina de les actuacions s’havia d’emportar el premi Òscar. Per prendre aquesta decisió el jurat va valorar aspectes com la posada en escena, el vestuari, l’originalitat… Aleshores, al final de la gala, es va anunciar que Mamma Mia havia de ser la pel·lícula guanyadora.

Tot seguit, per tal de recordar aquesta dia tan especial, també va haver-hi una sessió de fotos en les quals es pot apreciar el goig que feien els veritables protagonistes d’aquesta gala, els nostres residents! I, finalment, agrair una vegada més, a totes aquelles persones que vàreu fer possible la Gala dels Òscars 2019, la vostra col·laboració. Moltes gràcies!

2019-03-14T18:40:49+00:00 14 marzo, 2019|Noticias|

Noticias relacionadas