Festes de Nadal a la Residència Relat

//Festes de Nadal a la Residència Relat

Festes de Nadal a la Residència Relat

Com cada any, a la Residència Relat d’Avinyó, al mes de novembre ja vam començar amb els preparatius de les festes de Nadal. Realitzem tallers de manualitats amb la finalitat de decorar el centre i elaborar les felicitacions de Nadal per enviar a familiars, amics i també a entitats i/o persones que de diferent manera col·laboren amb nosaltres.

Aquest any a principis de desembre, vam realitzar una de les sessions del projecte intergeneracional d’aquest any amb els alumnes de 5è de l’escola Barnola, els nens i nenes i els nostres residents van intercanviar felicitacions de Nadal que van elaborar conjuntament. També vam decorar el centre amb un magnífic pessebre, arbres de Nadal, els mitjons del pare noel que el 25 de desembre ens vam trobar plens de bombons i un arbre amb els desitjos de tothom qui va voler demanar-los.

A més, durant aquestes festes hem pogut gaudir de diversos concerts de Nadal:  el primer, va ser amb els alumnes de 3r de l’escola Barnola; el segon, amb els membres de la Coral·lina, dirigida per en Jordi Vilar i formada pels nostres residents i la col·laboració d’AMPANS i, el tercer, amb la Coral de la Gent Gran d’Avinyó. També aquestes dies hem pogut gaudir de l’actuació d’en Jordi Moncayo, d’un bingo amb premis especials i de la demostració dels del ball en línia d’Avinyó que en aquesta ocasió se’ns van presentar ben nadalencs.

Seguint tradicions, el dia 24 de desembre vam cantar Nadales i cagar el tió, ens va cagar pintes, raspalls de dents i gels de bany per a tots els nostres residents i algunes altres cosetes que ens feien falta com una cafetera i una torradora pel pa. Aquest dia també vam votar i entregar al premi al guanyador del 3r concurs de selfies.

Després, el dia 31 de desembre, vam celebrar el cap d’any, que ens va coincidir amb la celebració dels aniversaris del mes, així que vam acabar l’any amb una gran festes ballant i gaudint de bona música. Al vespre també vam treure el cotilló i fer les 12 campanades amb el raïm.

Uns dies després, el dia 5 de gener, vam rebre la visita dels patges reials que ens van fer l’entrega de regals i més tard també ens van visitar els reis mags del poble que ens van carregar de caramels. A més l’endemà a part de gaudir d’un bon dinar, de postres també vam seguir la tradició amb el tortell de reis.

Finalment, volem agrair a tots i totes aquelles persones que heu fet possible les diferents activitats que s’han realitzat al centre i sobretot per omplir-nos, a tots els qui formem part de la Relat, d’il·lusió, regals, alegria i esperança de què aquest any 2020 sigui un gran any!  Molt bon any nou a tothom!

 

 

2020-01-09T12:44:20+00:00 9 enero, 2020|Noticias|

Noticias relacionadas